Fijne feestdagen, vakantie en een sportief 2019

doorKarate Team Utrecht

Fijne feestdagen, vakantie en een sportief 2019

Hallo allemaal,
Via deze weg willen wij iedereen fijne feestdagen, vakantie en een sportief 2019 toewensen. Wat een fantastisch jaar hebben wij als Karateschool gedraaid.

Een korte opsomming van afgelopen jaar:
Buitentrainingen, vanencompetities, Grote clubactie, verbreding van het wedstrijdteam, club examens, volwassenen groepen, 3 leerlingen in het nationaal team U16 (kata en kumite), leerling opgenomen in jong oranje u21, Avond4daagse, Bingo avond, Halloween training, leerling-familie training, bowling avond, Jeugdkarate dag, pizza avond, seminars, Bijna op iedere groep een (jeugd) assistent, Meerdere Karate Team Utrecht leerlingen met een sportstatus op het LRC etc.

We zijn ontzettend trots op iedereen!

En dan ons fantastisch wedstrijdseizoen, waarbij een groot gedeelte van de groep een overstap heeft gemaakt naar een nieuwe leeftijdsklasse en daarnaast internationale ervaringen hebben opgedaan.

Hoogte punten wedstrijdgebied: medailles op het NK, medailles op het Dutch Open, internationale stappen gemaakt in België, Duitsland en Luxemburg, en internationale medailles behaald o.a. bij de Sittard Cup, Dutch Open, Maitochy trophy, en Zipangu tournament.

WAT EEN FANTASTICH SEIZOEN!

Onze vrijwilligers, coaches, trainer, (jeugd) assistenten, supporters, en iedereen die een rol heeft gespeeld voor Karate Team Utrecht, ONTZETTEND bedankt. Jullie hebben dit jaar mede tot een succes gemaakt.

Fijne vakantie allemaal! Rust goed uit. De Karatelessen beginnen weer vanaf maandag 7 januari 2019.

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator