Uitslag grote clubactie bekend

doorKarate Team Utrecht

Uitslag grote clubactie bekend

Wij bedanken iedereen die zich ingezet heeft voor de Grote clubactie. Zonder jullie geen clubactie. 
 
We hebben ons er een aantal maanden voor ingezet, en absoluut met resultaat. Het is nog niet voldoende voor een nieuwe mat, maar we zijn een FANTASTISCH eind op weg geholpen. Het opgehaald bedrag wordt via de e-mail gecommuniceerd.
 
Dit jaar zijn er twee superloten verkocht door een leerling aan Wei Wei piano www.weiweipiano.nl en familie Lee. Nogmaals dank hiervoor.
 
Iedereen die een lootje gekocht heeft van ons, ONTZETTEND bedankt! Jullie steunen de club hier enorm mee en hopelijk vallen jullie zelf ook in de prijzen. Via onderstaande link kun je checken of je in de prijzen bent gevallen bij de grote clubactie. Je lotnummer staat vermeld in je rekeningafschrift.
 
https://lotchecker.clubactie.nl/
 
De afgelopen weken hebben leerlingen die een vol boekje ingeleverd hebben een bidon, bitje of embleem mogen ontvangen. Daarnaast hebben alle leerlingen die überhaupt verkocht hebben voor de club een presentje voor hun inzet gekregen.
 
Uiteraard hebben we vanuit de Karateschool er ook een wedstrijd aan gekoppeld. We hebben per deelnemer gekeken naar het aantal juist werkende loten.
 
Wij feliciteren de onderstaande leerlingen met het behalen van een TOP 3 ranking.
 
1e plaats: Lisa Wu (121 loten)
Gewonnen: Karate Team Utrecht club tas
 
2e plaats: Miro Berghegen (94 loten)
Gewonnen: Karate Team Utrecht t-shirt + Handpad
 
3e plaats: Fayenno Tierie (92 loten)
Gewonnen: Karatepak (basis)
Jullie mogen je gewonnen prijs ophalen na de kerstvakantie bij Juf Michelle en Sensei Lindsey.

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator