Afgelopen wekend heeft de zestiende editie van de vanencompetitie plaats gevonden in Amsterdam. Meer dan 200 deelnemers van tien verschillende Karateclubs gingen van start met de onderdelen kata en kumite. Tijdens de competitiedag staat het opdoen van ervaring en het hebben van plezier centraal.

Wij mogen de volgende leerlingen feliciteren met de behaalde vanen:

Kata (schijngevecht)
Geel: Mika van Woudenberg, Dean Roestenburg en Floris Sujecki.
Oranje: Safae Laajab.

Kumite (sparring)
Geel: Matthijs Meijers, Maroua Laajab, Tom van Berghem en Isabella Sujecki.

Vanencompetitie Amsterdam 2015 - Karate Team Utrecht

Winnaars van de extra stijlprijzen tijdens de competitiedag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra prijzen

Naast de reguliere oorkondes en vanen voor de behaalde punten hebben alle scheidsrechters en coaches geobserveerd voor de te vergeven extra titels. Ze hebben gekeken naar karateka’s die excelleerden in de waarden die centraal staan bij Karate tijdens de hele competitiedag. Er vielen maar liefst drie leerlingen van onze club in de prijzen.
De prijs voor zelfbeheersing ging naar onze jongste deelnemer Daniel Sarkisyan. De etiquette prijs mocht Miguel Mulder in ontvangst nemen. De prijs voor de meeste doorzettingsvermogen ging naar Amber Heijn.

Tom en Isabella met hun behaalde Karate vanen.

Tom en Isabella met hun behaalde Karate vanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn ontzettend trots op alle leerlingen en wat hebben jullie allemaal je best gedaan. Op naar een volgende editie.

Bekijk hier foto’s van de Vanencompetitie in Amsterdam.