Vandaag hebben negen leerlingen deelgenomen aan de Open Itosu Kata cup 2017 in Waalwijk. Ruim 320 deelnemers van 38 verschillende karatescholen namen deel aan het toernooi.

Karate Team Utrecht opende het toernooi met onze jongste deelnemers, Nikki van Woudenberg, Bloeme Gartz en Daniel Sarkisyan. Alle drie lieten keurige kata’s zien en dit resulteerde zelfs in een bronzen medaille voor Bloeme Gartz. Bloeme (6) is hiermee de jongste clublid ooit met een toernooi medaille.

Dean Roestenburg verloor zijn eerste ronde partij met 2-1. De herkansingreeks zorgde ervoor dat hij nog verder kon in het toernooi, maar helaas niet genoeg voor een podiumplek.
Maroua Laajab wist zich wel via de herkansingsreeks naar het brons te knokken.

Lisa Wu en Rooney Nguyen hebben diverse kata’s kunnen uitproberen tijdens het toernooi en mochten aan het einde van dag het zilver mee naar huis nemen in de u14 klasse.

Jacky van de Meent en Floris Sujecki wisten het toernooi op hun naam te schrijven met geen enkele tegenvlag.

De middag werdt afgesloten met een knappe bronzen medaille voor ons Kata team onder 14 jaar. De kata’s werden uitgevoerd door Lisa, Floris en Rooney.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten. Allemaal KANJERS! Ouders/familie leden bedankt voor de support. Coaches bedankt voor jullie inzet.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Resultaat:
2x goud
2x zilver
3x brons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.