Vier dagen lang liepen leerlingen van Karate Team Utrecht de nodige kilometers. Er heerst vier dagen lang een geweldige sfeer in de groep. Zelfs mensen aan de zijlijn beginnen onze liedjes mee te zingen. Het is een feestje om erbij te mogen zijn.

Ook de opkomst van onze Karate Team Utrecht mascotte Lucky tijdens de laatste avond was een groot succes bij de deelnemers en het publiek. Volgens mij zijn er minimaal 100 selfies gemaakt 😉

Een aantal bedankjes:
– Alle deelnemers en begeleiders bedankt voor jullie positieve inzet. Jullie hebben enorm bijgedragen aan een mooie, gezellige en vriendelijke sfeer. Een mooie uitstraling voor de Karateschool. UUU

– Organisatie Avond4daagse Leidsche Rijn: bedankt voor de organisatie, leuke routes, gezonde snacks, het inzetten van verkeersregelaars, en EHBO-ers. Veiligheid boven alles.

– Ouders/ familieleden die iets lekkers uitgedeeld hebben of ons elke keer opgezocht hebben om te suportten langs de zijlijn. Bedankt! Wordt erg gewaardeerd.

Daarnaast willen wij onze Karate Team Utrecht avond4daagse commissie enorm bedanken voor de organisatie. Het was weer top geregeld allemaal.

We kijken nu al uit naar volgend jaar.

UUUUUUU