Via deze weg willen wij iedereen bedanken die afgelopen Karate seizoen tot een succes heeft gemaakt. En wat was het een succes! Met ruim 100 podiumplekken tijdens toernooien kunnen wij tevreden terug kijken op een mooi wedstrijd seizoen. Ook een seizoen waarbij wij ons vijfjarig jubileum mochten vieren.

Een seizoen waarbij we een stapje gemaakt hebben naar nationale top en internationale wedstrijden. Een stap hebben gemaakt richting verbreding van ons huidig wedstrijdteam en coach team.

Twee leerlingen zijn definitief opgenomen in het Nationaal Karate team. Floris Sujecki in het Nationaal Kumite Team o.l.v. Annelies Bouma en Lisa Wu in het Nationaal Kata Team o.l.v. Almir Skrijelj. Erg bijzonder dat onze Karateschool in twee verschillende disciplines kan meedraaien. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op.

Er zijn dit seizoen diverse karate stages gevolgd o.a. van Salim Bendiab, Noah Bitsch en Luca Valdesi. Ook hebben er leerlingen deelgenomen aan de KBN jeugdkaratedag.

Ook op sociaal gebied hebben wij een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. We hebben o.a. een hele gezellige bingo avond georganiseerd, inzameling voor het goede doel KIKA, deelgenomen aan de grote club actie, gespaard voor een Karatemat, ouder-kind training, een hele coole buitentraining + zwemmen, Halloween training, sinterklaasavond en een bowling avond. Ook heeft onze spreekbeurttas een restyling gehad, en heeft al voor mooie cijfers op school gezorgd. En niet te vergeten onze levensechte mascotte Lucky die elke keer onverwachts verscheen bij evenementen. De gezichten van de kinderen….onbetaalbaar.

Dit seizoen hebben we voor de tweede keer deelgenomen aan de avond4daagse, wat door de leerlingen en ouders wederom heel erg goed bevallen is. Volgens de organisatie van A4D Leidsche Rijn is onze Karateschool een mooi voorbeeld en een absolute meerwaarde voor de vierdaagse. De derde editie gaat er absoluut ook komen.

We zijn als Karateschool in het zonnetje gezet door de Burgermeester Jan van Zanen tijdens de sportverkiezingen van de Gemeente Utrecht voor onze geleverde prestaties. Een mooie waardering.

Een hoogte punt was de viering van ons vijfjarig jubileum. Een mooi strak georganiseerd clubtoernooi waarbij iedereen als winnaar naar huis ging. Met als afsluiter van de dag een gezellig etentje voor alle clubleerlingen en familieleden.

We hopen in het nieuwe seizoen weer leuke activiteiten te kunnen organiseren voor onze leerlingen. Hierbij is alle hulp van harte welkom. Vele handen maken licht werk.

Via deze weg kunnen we wel al melden dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een Karate jeugd kamp en een Karate Team Utrecht app voor Android en Ios. En dat het volwassenen Karate officieel van start gaat in het nieuwe seizoen.

Bedankt aan ALLE vrijwilligers van trainers tot begeleiders, matten leggers, fotograven, etc. Iedereen die een steentje bijgedragen heeft. En uiteraard onze belangrijke steunpilaar de U-SIDE.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Rust goed uit en kom sterker terug. Op naar een nieuw seizoen waar we mooie herinneringen kunnen maken. Maar eerst gaan we genieten van een welverdiende vakantie. De lessen starten weer vanaf maandag 28 augustus.