Via deze weg willen wij iedereen fijne feestdagen, vakantie en een sportief 2018 toewensen. Wat een fantastisch jaar hebben wij als Karateschool gedraaid.

Een korte opsomming van afgelopen jaar: Buitentrainingen, vanencompetities, Grote clubactie, verbreding van het wedstrijdteam, club examens, twee KTU leerlingen in het nationaal team (kata en kumite), Avond4daagse, Bingo avond, ouder-kind trainingen, fight en Kata classes, bowling avond, clinics, Jeugdkarate dag, pizza avond, 4 sportleerlingen op het LRC etc. Met als kroon ons vijfjarig bestaan viering met een clubkampioenschap en eet festijn waarbij iedereen iets zelf meegebracht had.

En dan ons fantastisch wedstrijdseizoen met als hoogte punten: zeven medailles op het NK (5 Goud en 2 zilver), Zeven medailles op het Dutch Open, internationale medailles bij de ww-cup, Belgian Open, Goud op de Battle of The teams en Sittard Cup.

WAT EEN FANTASTICH SEIZOEN!

Onze vrijwilligers, coaches, trainer, assistenten, supporters etc. Wij bedanken iedereen die dit seizoen mede tot een succes heeft gemaakt.

Fijne vakantie allemaal! De Karatelessen beginnen weer vanaf maandag 8 januari 2018.