Informatie club examens juli 2019

doorKarate Team Utrecht

Informatie club examens juli 2019

Hallo allemaal,

In de bijlage zijn de examentijden te vinden voor komend club examen op zaterdag 13 juli 2019. We streven erna om de planning exact na te streven, maar soms kan er een kleine uitloop zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bij binnenkomst mogen jullie jezelf melden in de gang. Hier zal er een aanwezigheidslijst bijgehouden worden. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich ingeschreven heeft nu verwerkt is in de deelnemerslijst. Echter blijft dit mensenwerk, dus check even zelf of je er tussen staat en bij de juiste groep ingedeeld bent. Is dit niet het geval neem dan even contact met ons op.

Omkleden
In verband met beperkte omkleed ruimtes vragen wij zoals ieder jaar om thuis al je Karatepak aan te doen met je huidige kleur band en of slip. Examen doe je in Karatepak (ook al is het warm weer). Is hier geen mogelijkheid toe, dan is er een ruimte beschikbaar om je om te kleden (wel beperkt).  Bescherming voor het examen kan je meenemen de zaal in.

Support
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Wij vragen wel om gepaste stilte tijdens het examen zelf. Ook willen wij verzoeken om niet op de karatemat te lopen. De mat is alleen toegestaan voor de deelnemers.

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier toe tijdens het examen.

Indeling examen: http://www.karateteamutrecht.nl/wp-content/uploads/2019/07/Examen-indeling-2019.pdf

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator