Fijne zomervakantie 2019

doorKarate Team Utrecht

Fijne zomervakantie 2019

Hallo allemaal,

Via deze weg wensen wij jullie een fijne zomervakantie toe. Normaal gesproken beginnen wij een week later dan de basisschool, maar….we kunnen nu al melden dat er tijdens de eerste week wel al gestart wordt met lessen op de maandag (2 sept) en woensdag (4 sept). Tijdens deze week mogen leerlingen van de dinsdag en donderdag ook komen trainen. Vanaf week twee wordt dan het normale rooster opgepakt.

Tegen het einde van de vakantie sturen wij nogmaals een reminder met o.a. de tijden.

Stuur jouw vakantie foto op!
Net als vorig jaar gaan we weer een aantal prijsjes verloten onder alle deelnemende leden aan de foto actie. Opdracht: Maak een (karate) foto tijdens jouw vakantie. Een kick voor de Eiffel toren, een flying kick in het zwembad, een mooie stoot bovenop een piramide, misschien train je wel thuis deze zomervakantie etc. De foto kan ingezonden worden via de mail info@karateteamutrecht.nl of whatsapp. De foto wordt dan gepost op onze socialmedia kanalen.

Fijne vakantie allemaal!

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator