Open West Brabantse 2019 informatie

doorKarate Team Utrecht

Open West Brabantse 2019 informatie

Klik hier voor het tijdschema
Poules

De organisatie geeft aan: minimaal een half uur voor aanvang van je poule melden. Wij vinden dit zelf krap en geven als advies een uur vooraf aanwezig te zijn. Dit in verband met warming up.

Kijk ook goed naar andere deelnemers, hier leer je veel van.

Kleding: Je Karate Team Utrecht tenu. Op het podium draag je een officieel Karate Team Utrecht jasje. Heb je deze niet en kom je op het podium, dan kan je er vast wel even één lenen van een team maatje.

Kinderen die om 09:00 uur beginnen, kunnen iets later komen. Je kunt jezelf alvast omkleden. Er is vanaf 08:30 uur begeleiding aanwezig.

Locatie:
Sporthal In De Roos
Commandobaan 6
4706 CL Roosendaal

Kata:
Vrije keuze kata. 1e en 2e ronde 2 verschillende kata’s (m.u.v. witte en gele banders). Daarna mag je herhalen. Rode en blauwe band zelf meenemen.

Kumite:
Verplicht: bitje, tok, vuistjes, scheenbeschermers en voetbeschermers.          Borstbeschermers bij de dames / meisjes wordt aanbevolen. Alle materialen in rood en blauw. Zelf meenemen.

Hieronder een overzicht van onze deelnemers. Let op een schema invullen blijft mensen werk. Om teleurstellingen te voorkomen….Check dus voor jezelf of het schema overeenkomt met de poule waar je ingedeeld bent.

Heel veel succes allemaal! Geniet van de eerste wedstrijd van het seizoen!

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator