Karate Team Utrecht leerling pakt historisch brons in Luxemburg

doorKarate Team Utrecht

Karate Team Utrecht leerling pakt historisch brons in Luxemburg

Maroua Laajab is er in geslaagd om als eerste leerling ooit van Karate Team Utrecht op het podium te komen tijdens de Lion Cup in Luxemburg.  Luxemburg staat bekend als een groot internationaal top toernooi met ruim 1050 deelnemers. Een ijzersterk optreden tegen Nederland, Italië, Engeland en Luxemburg zorgde ervoor dat de pas twaalfjarige dame uit Leidsche Rijn het brons mee naar huis mocht nemen.

Laajab traint al jaren meerdere dagen per week bij Karate Team Utrecht. Eerder stond ze al regelmatig op het nationaal podium. Fantastisch dat ze zichzelf nu ook internationaal weet te presenteren, aldus trainer Lindsey Weerdenburg.

Niet alleen Maroua Laajab wist zich op dit niveau te presenteren. Ook oudere zus Safae Laajab (16) draaide een sterk toernooi en kwam dicht bij het podium. Net als Omar Mezraui (12) verloren zij beide op scheidsrechter beslissing in de halve finale en moesten genoegen nemen met een TOP 5 klassering.

Ook was er een ranking voor Mika van Woudenberg (top 7), Amber Heijn (top 7) en Lisa Wu (top 9). Erg knap op dit niveau, dit smaakt naar meer.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen met een Karateles? Dan ben je van harte welkom een gratis proefles mee te draaien op één van de twee locaties in Leidsche Rijn. We trainen zowel op recreant als wedstrijdniveau. Meer informatie te vinden op www.karateteamutrecht.nl

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator