Upcoming punten

doorKarate Team Utrecht

Upcoming punten

Hallo allemaal,

Even een aantal punten en datums op een rijtje.

  1. Aankomende donderdag 5 december zijn er GEEN karatelessen ivm Sinterklaas avond.
  2. Voor de kerstvakantie weet iedereen op hij wel of geen examen kan doen. Het examen is op zaterdag 18 januari 2020.
  3. 14 december: vanencompetitie Harderwijk. Deze kinderen zijn ingeschreven: https://www.karateteamutrecht.nl/wedstrijden/
  4. Donderdag 19 december: Graag willen wij vragen (als je op donderdag) traint of je WEL of NIET aanwezig bent i.v.m. kerstdiner op de basisschool. Indien te veel afzeggingen, voegen wij het e.e.a. samen. 
  5. 23 dec t/m 5 januari 2020 zijn er GEEN lessen i.v.m. kerstvakantie.
  6. 12 januari nemen een aantal leerlingen deel aan het NK teams.
  7. 18 januari 2020 zijn er clubexamens. Deze worden gehouden in het Leidsche Rijn College. Je wordt ingedeeld in een groep. Met deze groep ga je op voor dezelfde kygraad. Als je hiervoor klaar bent ontvang je binnenkort een uitnodiging. Houdt deze dag dus alvast vrij (08:30-17:00 uur) omdat je tussen dit tijdvlak ingedeeld wordt.
  8. Donderdag 23 januari is er een open dag in het Leidsche Rijn College. Hierdoor kunnen wij NIET in de zaal. Leerlingen mogen deze les op een ander tijdstip inhalen indien gewenst. Geef vooraf even door welke les het best uitkomt.

Blijf regelmatig onze website bekijken voor de laatste aanpassingen: https://www.karateteamutrecht.nl/agenda/

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator