E-tournaments

doorKarate Team Utrecht

E-tournaments

Omdat alle wedstrijden stilliggen i.v.m. de covid-19 heeft de Wereld Karate Federatie het e-tournooi in het leven geroepen. Het competitiegevoel wordt flink getriggerd voor de deelnemers. Doormiddel van het opnemen van een ‘’real life’’ video strijd je tegen een tegenstander elders uit Nederland of zelfs de wereld. De beoordeling wordt gedaan door e-scheidsrechters. We houden jullie op de hoogte via social media. Wij wensen heel veel succes aan onderstaande Karate Team Utrecht toppers:

E-Austrian Open 10-20 juni 2020

Lisa Wu
Dounia Sofia Mezraui
Mika van Woudenberg
Omar Mezraui

E-Amsterdam Open 18-22 juni 2020

Dounia Sofia Mezraui
Bloeme Gartz
Mika van Woudenberg
Enea Vulcano Aristizabal
Omar Mezraui

E-Dutch Open 22-30 juni

Lisa Wu
Dounia Sofia Mezraui
Bloeme Gartz
Mika van Woudenberg
Enea Vulcano Aristizabal
Omar Mezraui
Paul van Maanen

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator