Corona update november

doorKarate Team Utrecht

Corona update november

Beste leden,

We hebben weer een update omtrent de laatste persconferentie. In eerste instantie was er nogal wat verwarring, maar we hebben nu meer duidelijkheid. De aanvullende maatregelen gelden volgens het kabinet de komende twee weken (t/m 18 november).

Ninja en jeugdlessen (we blijven trainen zoals afgelopen weken)

  • Pas 5 minuten voor tijd naar de les komen (uitzondering lesteam)
  • Extra vanuit kabinet: let op! voor en na de les, rekening houden met samen lopen, fietsen etc. Dit mag volgens de nieuwe regels maar met maximaal 2 personen.

Senioren lessen (hier verandert er wel iets)

Wanneer er bij Karate een leraar voor de groep staat, dan is dit een groepsles. Groepslessen zijn verboden. De lessen mogen gewoon doorgaan, maar dan wel net iets anders dan je gewend bent. De groepsles gaat helemaal omgezet worden naar individueel trainen. Helemaal corona proof. Je traint individueel op 1.5 m afstand en werkt aan je eigen examen stof, een workout etc.. De leraar is aanwezig voor eventuele tips, tricks en hulp maar staat niet voor de groep.

  • Je traint individueel op een vaste plek in de zaal (max. 2 per vlak)
  • Je traint de hele les individueel met een opdracht van de leraar
  • De leraar loopt rond en is beschikbaar voor tips en hulp (personal trainer)
  • De hele les blijven we op 1.5 m
  • Aangezien we de 1.5 m echt willen garanderen, gaan we werken met een aanmelding en maximale aantal deelnemers voor deze les. Meer informatie volgt.

Mocht er een persoon in jouw directe omgeving positief getest zijn, geef dit dan aan ons door. Dan kunnen we samen bepalen of het slim is om een aantal dagen niet naar de dojo te komen.

Over de auteur

Karate Team Utrecht administrator