Super leuk! We zijn door een leerling genomineerd voor club van het jaar 2021 (www.clubvanhetjaar.nl)

We zijn in de race voor de titel Gemeente-en provinciewinnaar. Het zal heel erg leuk zijn als we zo hoog mogelijk eindigen (liefst winnen natuurlijk 😉 ). Van 19 april tot 24 mei kan er gestemd worden via deze link https://www.clubvanhetjaar.nl/?elected@vote=911555

Ondanks de corona maatregelen zijn wij als Karateschool altijd positief gebleven. Blijven denken in oplossingen in plaats van beperkingen met het oog op zoveel mogelijk mensen in beweging te houden. En dit is tot nu toe goed gelukt door weer en wind voor iedere doelgroep (Little Ninjas, jeugd, tieners en senioren) met o.a.

– Online Karate en HIIT lessen
– Buiten karate recreant en wedstrijd trainingen
– Buiten conditie trainingen
– Karate examens
– Online wedstrijden (waaronder het NK)
– Interne sparring battle (competitie)
– Online karate bingo

Dit doen we uiteraard met een fantastisch Karate Team Utrecht lesgeefteam en vrijwilligers. Wil jij ons helpen zo hoog mogelijk te eindigen? Dat kan door een stem op ons uit te brengen.

Stemlink: https://www.clubvanhetjaar.nl/?elected@vote=911555

Let op: je stem is pas definitief wanneer je de stem bevestigd hebt via de link in je mailbox. PS. VRAAG AL JE FAMILIELEDEN, VRIENDEN, KENNISSEN om op ons te stemmen en dit bericht te delen zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken.

Alvast super bedankt!

Karate Team Utrecht