Allereerst corona is nog niet voorbij. We vragen dan ook aan iedereen om de corona maatregelen en afspraken op te volgen. Heb je klachten, blijf thuis. Houdt afstand met de lesgevers etc.

Bekijk hier het lesrooster: Lesrooster – Karate Team Utrecht

We gaan weer binnen trainen, dit betekent:

 • Je komt en gaat in volledig Karatepak (ook wedstrijdteam). Er is geen gelegenheid tot omkleden (kleedhokken zijn gesloten). Ter plekke mag je niet wisselen van jasje/shirt etc. Trek gemakkelijke schoenen aan bijvoorbeeld slippers, zodat je snel naar buiten kan voor de volgende groep.
 • Nagels (vingers en tenen) kort knippen (veiligheid).
 • Haren langer dan de schouder, dien je in een staart te dragen.
 • Oorbellen en sieraden blijven thuis. Kan de oorbel niet uit, dan moet dit afgeplakt worden. Anders kun je helaas niet meedoen met de les (veiligheid).

Afspraken corona maatregelen
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij iedereen om zich aan onderstaande maatregelen te houden.

 1. Thuis te blijven bij het hebben van corona klachten en of als je terug komt uit een land waarbij de verplichte quarantaine/test aan verbonden is. Zie rivm.nl
 2. Wanneer je deelneemt aan de les verklaar je geen corona klachten te hebben.
 3. Indien je niet zelfstandig komt: ouders die brengen en halen dienen buiten bij het hek te wachten. Niet meelopen naar binnen. Dit is erg belangrijk! Heb je een dringende vraag, dan kunt u ons het best bereiken op whatsapp. Dit principe is ook van kracht voor proefles ouders (deze kunnen niet mee naar binnen).
 4. Kom pas 5 minuten voordat de les begint. Niet eerder i.v.m. groepswissels, doorluchten en klaarmaken voor een volgende training.
 5. Bij het openen van de voordeur, vragen we je om de looproute op te volgen. In de gymzaal zullen de leerlingen het pand verlaten via de nooddeur (zij uitgang).
 6. Leerlingen vanaf 13 jaar zijn verplicht een mondkapje te dragen in het gebouw. Tijdens het sporten zelf mag deze af (13-17 jaar advies partnervormen op).
 7. Goed je handen desinfecteren met de aanwezige spray bij binnenkomst.
 8. Volg de looproutes.

Senioren groep (16+ jaar)

We trainen op 1,5 meter afstand, in groepjes van twee. Om de afstand te kunnen waarborgen hebben we een limiet van 12 deelnemers per les. Je plek reserveren kan via www.mijnsportteam.com Sta je niet op de lijst, dan kunnen we je niet deel laten nemen.