Wij zijn ontzettend blij te kunnen meedelen dat wij (in ons tiende karate seizoen) per dinsdag 7 september een nieuwe locatie openen in de Meern voor 8-13 jaar. De gymzaal is prachtig, schoon en perfect centraal gelegen in het oude de Meern. Achter ijssalon Zomers, naast basisschool drie koningen. Gerenoveerd in 2020.

Gymzaal mereveldlaan 3, 18:00-18:45 uur!

Profiteer

Om onze nieuwe locatie te promoten, geven wij de september maand voor deze locatie cadeau. Er mag de hele maand september gratis proeflessen gevolgd worden in de nieuwe gymzaal (wel even vooraf aanmelden). Dit is ook van toepassing wanneer je nu bijvoorbeeld 1 keer per week traint, en twee keer in de week wilt gaan trainen.

Mika van Woudenberg en Lisa Hartman

Na een aantal jaar interne trainersopleiding beginnen nu leerlingen uit eigen kweek met een eigen locatie. Dit onder toezicht van Juf Michelle en/of een andere volwassene. Op deze locatie zal dezelfde doorgaande lijn getrokken worden als de locatie Leidsche Rijn College en Gymzaal parkwijk.
Mika en Lisa doen het lesgeven geweldig samen. Het afgelopen jaar zijn ze al zo goed als zelfstandig aan de slag geweest tijdens de karate lessen en workshops op scholen. Mika doet karate op het hoogste topsportniveau en heeft al mooie nationale en internationale titels kunnen behalen. Lisa volgt de sportopleiding en zullen wij heel veel aan de slag zien binnen onze school. Een perfecte combinatie.
Dit is een geweldig moment voor de karateschool. Een moment waar we heel lang naar uitkeken, want nu kunnen we nog meer gaan groeien. Onze kennis wordt doorgegeven.


Maar we hebben hiervoor wel jullie hulp nodig. Kun je iets betekenen met het helpen van flyeren, delen op social media, promoten op basisscholen, wil je zelf extra gaan trainen, wil je over switchen naar deze locatie omdat dit dichterbij is etc. geef dit dan even aan. Je zult ons er erg mee helpen.