Zoals iedereen waarschijnlijk dinsdagavond wel heeft gehoord zijn er extra maatregelen voor de amateursport in binnensportlocaties opgelegd door de overheid in verband met het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuis opnamen.

Allereerst hopen wij op jullie begrip. Vooral het begrip dat het voor ons ook als team een enorme opgave is om de nieuwe maatregelen van kracht te laten gaan. Het zal voor ons enorm helpen als we dit samen als team oppakken en iedereen zich aan de afspraak houdt.

Hoe gaan we dit aanpakken binnen Karate Team Utrecht en Boksfit Utrecht:

  • Allereerst moeten wij vragen NIET HET GEBOUW in te komen lopen met je kind (dit gebeurd vaak bij jeugdlessen, dus let hierop!). Zet je kind af voor de deur. Mocht je een dringende spoedvraag hebben aan de docent, stuur ons even een whatsapp bericht met SPOED.
  • Ook al ben je gevaccineerd, bij klachten blijf je thuis en laat je je testen (voor alle leeftijden).
  • De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand te houden.
  • Bij het betreden van een binnensport locatie is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor alle binnensportlocaties maar ook voor kleedruimtes, toiletten, van sportlocaties. Het coronatoegangsbewijs geldt voor sporters en publiek. Houdt hiervoor je legitimatie bij de hand. Heb je geen QR code en legitimatie mee, dan kunnen wij dit ook niet controleren en betekent dit dat je niet kunt deelnemen aan de les.
  • Draag binnen in de algemene ruimten en kleedhokken een mondkapje. Na het scannen van de coronatoegangsbewijs en tijdens het sporten mag deze af.

Eerdere afspraken die nog steeds van kracht blijven:

  • Jeugdleden: vijf minuten voor tijd gaat de deur open. Onze jeugdleden kleden zich al thuis om. Zo kunnen we voor ons lesteam en senioren karateka meer onderlinge afstand waarborgen. Tip: Trek iets warms over je pak aan zoals een trainingsbroek en een jas zodat je geen kou vat.
  • Senioren lessen 15 minuten voor tijd gaat de deur open i.v.m. de corona check app en omkleden (qr nog niet gecheckt? Graag mondkapje op in de kleedhokken).
  • Proeflessen: wij blijven nog steeds proeflessen organiseren. Proefles ouders/verzorgers mogen de proefles bijwonen op vertoning van de QR code en legitimatiebewijs. Lukt dit niet, dan vragen wij om je kind af te zetten en later weer op te halen. Na de les geven wij een kaartje mee met gegevens voor eventuele vragen.

De nieuwe maatregelen gaan vanaf 6 november in.

Alvast bedankt voor de medewerking. Mochten er vragen zijn mail dan naar info@karateteamutrecht.nl of stuur ons een whatsapp.