Clubkampioenschap Karate Team Utrecht 2022

In de maand mei organiseren wij een intern clubtoernooi. Om deelname laagdrempelig te houden is meedoen GRATIS! Meedoen is niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam en ontzettend handig voor aankomende clubexamens. Wij hopen dat jullie massaal gaan deelnemen aan ons clubtoernooi.

Laten we er onvergetelijke avonden van maken. Alleen er al staan is voor velen een overwinning. Iedere deelnemer ontvangt daarom een medaille ongeacht resultaat. Het toernooi is voor leerlingen vanaf 5 jaar, jeugd en senioren. Tijdens het clubtoernooi zal er onderscheid gemaakt worden tussen recreanten (beginners) en wedstrijd niveau. Dit is juist opgezet om te proeven van het wedstrijdkarate. Komende weken gaan we extra aandacht besteden in de lessen aan het wedstrijdkarate (regels, hoe scoor ik punten, tips & tricks etc.).

Gezonde sporters vechten voor zieke kinderen week

Deze hele sportweek (16-19 mei) krijgt het thema: gezonde sporters vechten voor zieke kinderen. We houden gedurende deze week o.a. een lege flesseninzamelingsactie (liefst jumbo, ah en Lidl) en er zal een donatie pot aanwezig zijn tijdens de lessen en ons clubtoernooi.

Wellicht heb jij ook een goed idee zoals het bakken van koekjes en deze langs de deuren verkopen etc. Al het geld wat we die week op halen met de acties wordt gedoneerd aan stichting make a wish Nederland. Stichting make a wish Nederland maakt het mogelijk dat ernstig zieke kinderen een wens in vervulling kunnen laten gaan. Hoe kan ik meedoen?

Inschrijving gaat allemaal digitaal. Wij moeten veel voorbereidingswerk hiervoor doen, dus Inschrijven = deelnemen. Inschrijven gaat via deze link: https://forms.gle/XeREsUVfoYpxmkLt8

Locatie: Gymzaal Verlengde houtrakgracht 598.

Tijdstip: Tussen 17:00-21:00 (jongere kinderen zullen als eerst aan de beurt komen).

Datum:
– Maandag 16 mei: kumite onderdeel (vaste vorm).
– Woensdag 18 mei: kata onderdeel (sparring).

Systeem: Round robin systeem. Je draait in kleine groepjes meerdere partijtjes. We proberen dit zoveel mogelijk in te delen op dezelfde niveau.

Materialen die je nodig hebt:
– Kata: een karatepak + KTU embleem.
– Kumite: een karatepak + KTU embleem + bitje + vuistjes (voetscheen zeer aanbevolen, maar niet verplicht tijdens ons interne toernooi).

Publiek is welkom om te komen kijken (alleen sportieve vibes)

Demonstraties
Iedere sessie zal er een demonstratie gegeven worden door Lisa Wu. Lisa gaat namens Karate Team Utrecht Nederland vertegenwoordigen bij het Europees Kampioenschap karate in Praag. Dit is voor het eerst sinds de clubgeschiedenis. Ze heeft een crowdfunding pagina opgezet om haar voorbereidingen en reis naar Praag te financieren. Neem eens een kijkje op haar pagina. Alle kleine beetjes helpen. Link: https://ap.lc/0cjNb

We zien je graag op ons clubtoernooi 🙂

Clubkampioenschap Karate Team Utrecht 2022
Clubkampioenschap Karate Team Utrecht 2022