LEIDSCHE RIJN > Ruim 160 deelnemers verdeeld over twee avonden namen afgelopen week deel aan het clubkampioenschap Karate.

Het kampioenschap werd gehouden in gymzaal verlengde houtrakgracht in Leidsche Rijn. De sporters waren allemaal verdeeld in verschillende poules, waar onderscheid werd gemaakt tussen recreant en wedstrijdklasse.

Jong en oud gingen de sportieve strijd met elkaar aan onder toezicht van een enthousiast publiek. De jongste deelnemers waren vierenhalf jaar en de oudste tegen de zestig jaar oud. Bij iedereen stond plezier centraal echt fantastisch om iedereen zo bij elkaar op de mat te zien!

Heel mooi om te zien hoe onze sporters in een fijne sfeer de sportieve strijd met elkaar aangaan. We hebben veel jonge talenten rondlopen op onze school. We kijken er niet van op, dat deze sporters over een aantal jaar de beste van Nederland kunnen worden.

Gedurende de sportieve dagen stond er een donatie pot in de gymzaal en werd er een statiegeld flessenactie georganiseerd. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Stichting make a wish. Fijn dat we sportieve events kunnen koppelen aan maatschappelijke belangen.

Het kampioenschap was niet mogelijk zonder hulp van alle vrijwilligers. Iedereen die een steentje bij wilde dragen, heeft dit ook gedaan. Dit geeft ook het karakter weer van onze mooie bloeiende karateschool.

Wil jij ook een keer ervaren hoe karate is? We geven les op drie verschillende locaties. Geef je dan op voor een gratis proefles karate op www.karateteamutrecht.nl/proefles-volgen

Foto’s kata: Facebook
Foto’s kumite: Facebook