Honderd euro voor Stichting make a wish

Tijdens het clubtoernooi week konden alle leerlingen hun statiegeld flessen en kleingeld doneren voor stichting make a wish. Hieronder een dank vanuit de organisatie!

———————

BEDANKT VOOR JOUW BIJDRAGEBeste Karate Team Utrecht,Hartelijk dank voor jouw steun aan Make-A-Wish Nederland. Hierbij bevestigen wij jouw bijdrage van € 100.00. Met deze bijdrage kunnen we nog meer liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte vervullen.4 families per dagElke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft.

Make-A-Wish wil álle kinderen tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens ernstig zieke kinderen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft.

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey.Nogmaals hartelijk dank, ook namens de wenskinderen.

Met vriendelijke groet,
Hanneke VerburgCEO/Algemeen Directeur
Make-A-Wish Nederland