Beste sporters, ouders en verzorgers,

We hopen dat jullie een fijne vakantie gehad hebben. Komende week gebruiken we om alle voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen en gaat het wedstrijdteam van start.

Vanaf maandag 29 augustus beginnen de reguliere en Karate en Boksfitlessen weer.Kijk goed naar het lesrooster in de bijlage, want er is het e.e.a. toegevoegd en of is iets aangepast. We gaan er vanuit dat iedereen weer in de zelfde groep start als vorig seizoen. Mochten er knelpunten zijn wegens een wijziging, neem dan even contact met ons op via whatsapp of mail.

De grootste veranderingen zijn:
– Nieuw op het programma: Boksfit & HITT 14+ en ouder op de maandag. Wil je meedoen? > app ons even.
– De Boksen & fit jeugd les > wordt Kickboks & fit (deden we eigenlijk al, en wat zijn onze jeugdleden al goed trouwens) en verhuist naar de woensdag.
– Een U-next kata programma op de woensdag (op uitnodiging).
– Op dinsdag kun je een small group les volgen. Dit kan bijvoorbeeld voor het aanleren van een nieuwe kata, bijspijker training, extra examenprogramma doornemen, beginnerscursus, topsport training kata en kumite etc. Kosten hiervoor zijn €50,- (je deelt dit met het aantal deelnemers). Smallgroup=maximaal vier deelnemers zodat je extra veel aandacht krijgt. Ook wordt er één keer per zoveel tijd (datums volgen) een training ingepland voor hogere banden richting de zwarte band.

Wij zijn op zoek naar:
Op ma (houtrakgracht 17:15 uur), di (LRC 16:45 uur) en woensdag (houtrakgracht 16:45 uur) zijn wij op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met het leggen van de mat. We kunnen hiervoor een rooster opstellen zodat niet iedereen elke week aanwezig hoeft te zijn. Hoe meer mensen zich hiervoor aanmelden hoe meer we elkaar kunnen afwisselen. Geef je op via whatsapp.

Reminder:
– 5 minuten voor tijd gaat de deur open voor de sporters.
– Kleed zoveel mogelijk thuis al om.
– We trainen in volledig karatepak + band.
– Zorg ervoor dat je nagels (vinger & teen) kort geknipt zijn.

Wij hebben er weer heel veel zin in. Neem nog even je rust want het wordt weer een knallend seizoen.

Met sportieve groet,
Karate Team Utrecht
Boksfit Utrecht