SENSEI LINDSEY GENOMINEERD VOOR SPORTCOACH VAN HET JAAR

Het zal fantastisch zijn als jij jouw stem uitbrengt op Sensei Lindsey 🙏

Stemlink: https://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportcoach-2023/

—-

Introductie tekst van de Gemeente Utrecht

Lindsey heeft een intensieve topsport carrière achter de rug en heeft hierbij op het allerhoogste podium gestaan. Na haar carrière heeft ze in het jaar 2012 Karate Team Utrecht opgericht. Karate Team Utrecht is een levende multiculturele karateschool in de Utrechtse wijk. Hier traint zij bijna iedere dag recreanten, en topsporters. De school heeft inmiddels meerdere Nederlands kampioenen en is verantwoordelijk voor afvaardigingen naar EK’ en WK’s. Afgelopen jaar is Lindsey aangesteld tot bondstrainer van de Nederlandse jeugdselectie tot en met 16 jaar. Hier bereid zij topsporters voor op het grote internationale podium. Daarnaast is Lindsey actief als landelijke dangraad examinator.

Om nog meer stemmen op te halen zal het geweldig zijn als jullie dit bericht kunnen delen met familieleden, vrienden, en kennissen.

📸 Tanno Witkamp


Kranten artikelen waar sensei Lindsey in staat voor haar nominatie als sportcoach van de gemeente Utrecht. Een mooie promotie voor de Karatesport.