Sportprijs Gemeente Utrecht 2023

Op woensdag avond 14 februari 2024 was het Beatrix theater gevuld met enthousiaste sportliefhebbers. De avond stond in het teken van de sportprijs verkiezingen van de gemeente Utrecht. Een aantal leerlingen van Karate Team Utrecht werden door de wethouder sport Eva Oosters toegesproken en in het zonnetje gezet.

Sensei Lindsey Weerdenburg was genomineerd in de categorie sportcoach van het jaar. Na een live interview op het podium door presentatrice Tessa Veldhuis, waarbij Karate in een mooi daglicht gezet is werden de winnaars bekend gemaakt.

Het is fantastisch om bij de drie beste coaches te eindigen van heel Utrecht, aldus Sensei Lindsey. Dat ik genomineerd was wist ik natuurlijk al een tijdje, maar het besef kwam pas echt toen ik op het podium stond en mijn trotse familie in het publiek zag zitten en keihard werd toegejuicht door mijn eigen fantastische team.

Wij willen iedereen bedanken die op Sensei Lindsey gestemd heeft. We hebben samen Karate mooi op de kaart gezet en laten we dit vooral blijven doen.