Nieuw aanbod: HIIT Training in Parkwijk

Wil jij fit worden, afvallen en je conditie verbeteren? Dan is de HIIT training iets voor jou!

Wat is een HIIT training?

Een HIIT training is een Intervaltraining met hoge intensiteit. Je spant je voor korte periodes maximaal in, en pakt daartussen korte periodes rust. High Intensity Interval Training (HIIT) is een super populaire en effectieve manier van trainen, vooral om gewicht te verliezen en je conditie te verbeteren.

Een HIIT training kun je aanpassen aan je eigen doelen en niveau. Een voorbeeld die we hiervan kunnen geven: de ene persoon doet 10 burpees in een minuut, een ander doet er 50. Doel is wel om je iedere keer te verbeteren. De manier van trainen is geschikt voor een brede doelgroep, omdat ieder traint binnen zijn of haar kunnen.

De trainingen worden gegeven door onze instructrice Lisanne op de dinsdag avonden in gymzaal Verlengde Houtrakgracht 598 van 18:30-19:30 uur.

Lijkt jou het leuk om mee te doen? Wil jij GRATIS meedoen aan onze open trainingsavonden op dinsdag 23 en 30 april? Stuur dan een berichtje naar info@karateteamutrecht.nl social media @karateteamutrecht, of naar ons whatsapp nummer.