Kom jij ook bij ons trainen in Leidsche Rijn?

Wij verzorgen iedere woensdag van 19:30-20:30 uur boksfit lessen in gymzaal verlengde houtrakgracht 598 (winkelcentrum parkwijk). De boksfit lessen die zijn vanaf 14 jaar en ouder. We trainen in een gemengde groep, waarbij ook flink wat senioren vanaf 30, 40 en 50 plussers aan meedoet. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar deze prachtige sport en sfeer!

Wij doen niet aan wedstrijd boksen!

Wat is boksfit?

Begeleid door een professionele trainer werk je aan alles wat je nodig hebt voor het boksen, zonder dat je daadwerkelijk de ring in gaat of elkaar aanraakt op het hoofd.

Boksfit is een energieke les van 60 minuten, waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan het bewegen gaat. Bij Boksfit Utrecht train je letterlijk je hele lichaam. Lekker een uur lang uitrazen op knallende muziek. We maken hierbij gebruik van boks technieken, de hele zaal, en materialen zoals stootkussens, pads, kettlebells, slammbals, en een hoog fun & game gehalte.

De korte en explosieve boksbewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend snel tempo zullen stijgen. Met als gevolg: veel zweten en calorieën verbranden!

Boksfit is ideaal

Boksfit is de ideale les waarbij je aan je conditie gaat werken, weerbaarder gaat worden of wanneer je wil afvallen. Daarnaast zorgt Boksfit ook voor een algemene verbetering van het lichaam waardoor je je vrijer, sterker en (mentaal) fitter voelt. Ook uitermate geschikt na een lange school of werkdag om je hoofd helemaal leeg te maken.

Boksfit is simpel, toegankelijk en laagdrempelig. Je traint op je eigen niveau en tempo, maar wel met de intentie om iedere keer jezelf te verbeteren. Dit maakt het ontzettend fijn om op ieder moment in te stappen.

Gediplomeerd boksfit instructeur

Onze vrouwlijke boksfit trainster is gediplomeerd bokfsfit instructeur van de Boksbond Nederland. De Nederlandse Boksbond is de enige bij het NOC*NSF aangesloten organisatie die de belangen van de bokssport in Nederland behartigt. De Boksbond is ook aangesloten bij de internationale koepelorganisaties.

Contributie

Vier keer per jaar wordt het contributiebedrag afgeschreven via automatische incasso (kwartaal betalingen). Dit gebeurd op 27 maart, 27 juni, 27 september en 28 december.

GroepOp basis van 1 les per weekPer maand
Boksfit 14+ groep€ 75,- per kwartaaldit komt op € 25,- per maand
Ben je al betalend karatelid dan ontvang je 50% korting op boksfit

Jij wilt vast nu meedoen!

Om jezelf goed voor te bereiden op de les, hebben wij nog een aantal tips of punten die we mee willen geven:

– Neem een handdoekje mee
– Breng een bidon met water mee
– Bokshandschoenen (voor de eerste les te leen)
– Korte broek / trainingsbroek / legging + t-shirt
– Sierraden af (thuis laten of afplakken)
– Conditie vereist? Nee die ga je juist kweken 😉
– Een positieve mindset
– Let op: mogelijk spierpijn na afloop (inclusief lachspieren)

Lijkt het je leuk om vrijblijvend een proefles mee te doen? Geef jezelf dan op via www.karateteamutrecht.nl/proefles-volgen of kom een keer langs.