Hieronder staan de tarieven weergeven die wij hanteren. Eén proefles volgen is altijd gratis bij Karate Team Utrecht. Wij werken samen met U-pas en andere fondsen.

SportAantal keerPer maand
Karate1x per week€ 25 ,-
 2x per week€ 35 ,-
 3x per week€ 42,50
 Onbeperkt karate*€ 50,-
   
Boksfit1x per week€ 25 ,-
 
   
Kickboks fit1x per week€ 25 ,-


*met uitzondering van extra trainingen, small groups, privé trainingen.

Good to know!
– Eenmalig inschrijfgeld bedraagt € 15,- euro
– Eén proefles volgen is gratis. Een extra proefles kost € 7,50
– Betaling alleen mogelijk via automatische incasso
– Wij werken samen met U-pas en anderen fondsen
– Gezinskorting vanaf drie sportende leden bij ons
– Doe je een tweede sport bij ons? Dan krijg je 50% korting op de laagste abbo.

Incasseringen
De incasseringen vinden vier keer per jaar plaats. Dit gebeurd op 27 maart, 27 juni, 27 september en 27 december. Noteer dit alvast in je agenda, zodat je rekening kunt houden met voldoende saldo op de rekening.

Wedstrijdsporter karate
Ieder lid die actief is met wedstrijden op landelijk (toernooien met een WKF regelement zoals NK, Dutch Open, Pepper cup etc.) en of internationaal niveau wordt bovenop de contributie een maandelijks bedrag gerekend van € 7,50. Deelname aan vanencompetities en elementen cups tellen hiervoor niet mee.

Twee sporten combineren
Doe je als karateka een tweede sport bij ons erbij (of andersom) dan krijg je 50% korting op de extra sport met de kleinste abonnement. Voorbeeld: als ik karate doe en 1x per week boksfit, dan betaal ik €12,50 per maand voor (kick) boksfit i.p.v. €25 per maand.

Gezinsactie
Vanaf iedere derde gezinslid (zonder U-pas) die bij ons traint ontvangt 10% korting op het minst betalend lid. Wil je hiervan gebruik maken, dan vragen wij om een id kaart/paspoort ter indicatie.

U-pas, jeugdsport fonds en stichting leergeld
Iedereen met een U-pas, kan bij ons terecht. Afhankelijk van je tegoed bij de U-pas organisatie betaal je wel of niet een eigen bijdrage. Graag jaarlijks je U-pas appen/mailen en met ons overleggen over het te besteden tegoed en de eigen bijdrage. Voor meer informatie zie www.u-pas.nl.

Ook werken wij samen met de Jeugdsport fonds (https://jeugdfondssportencultuur.nl/) en stichting leergeld (https://www.leergeld.nl/ ). Wenst je hiervan gebruik te maken, geef dit dan bij ons aan.

Bij het gebruik van de U-pas: graag een kopie van u-pas inleveren bij inlevering van het inschrijfformulier. Tegoed wat op de U-pas staat wordt er afgehaald voor de lessen. Ook werken we samen met het jeugdsportfonds.