Corona

Op deze pagina wordt alle nieuws weergeven omtrent corona.

TEAM APP

Download de TEAM APP (zie handleiding of de mail) voor de laatste nieuws omtrent corona en Karate Team Utrecht. Via deze TEAM APP versturen wij o.a. een pushbericht wanneer een les niet doorgaat etc. Handig dus om te hebben.

Download hier de handleiding


Update versoepeling vanaf 1 juni.

Hallo allemaal,

Een groot compliment naar alle deelnemers en ouders/verzorgers. Wat houden jullie je allemaal goed aan de voorschriften. Van brengen en halen t/m het meedoen in de les zelf.

Een aantal punten op een rijtje:

  • We hebben de afgelopen weken korte broeken, slippers, petten, topjes etc. voorbij zien komen. Graag willen we jullie vragen om tijdens het buitensporten meer te letten op de dojo etiquette. Daarnaast willen we meer een eenheid vormen en laten we onze prachtige sport promoten.

Trainen kan vanaf juni in:

  1. Karatepak + band + schoenen
  2. Karatebroek + shirt + band + schoenen
  • Zoals jullie weten zijn er versoepelingen aangekondigd door het kabinet. Sporters t/m 18 jaar mogen nu zonder 1.5 meter sporten. Wel 1.5 meter afstand houden met de docenten!

  • Bij ons is de afspraak: traint er iemand in van 18 jaar en ouder in een groep mee dan houdt de hele groep 1.5 meter afstand. Dit zal dus vooral gelden voor de 15+ senioren groep en conditietraining voor alle leeftijden op de maandag. Houdt hier dus rekening mee.
  • Aangezien de weervoorspelling er wisselvallig uit ziet voor de maand juni, willen wij jullie vragen om de mail en TEAM APP in de gaten te houden voor eventuele uitval.

Opzet lessen

Buitenlessen

Locatie: plein Leidsche Rijn College (voormalig Via Nova college) / basketbal veld. Dit is aan de kant bij de atletiekbaan.

Stappen plan brengen en halen

Allereerst kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.

Stap 1: leerlingen komen zoveel mogelijk zelfstandig naar de les. Indien dit niet zelfstandig kan dan is 1 ouder/verzorger toegestaan om het kind te brengen en halen.

Stap 2: ouders zetten hun kind af bij de poort (aan de zijde van de atletiekbaan) en gaan direct weg. We noemen dit de kiss and ride zone. Bij de kiss and ride zone staat er iemand om je naam af te vinken. Heb je jezelf niet vooraf ingeschreven voor de les, dan kan je helaas niet meedoen.

Stap 3: leerlingen lopen dan zelfstandig binnen de poort naar het wachtgebied. 13+ leerlingen en groepen dienen 1,5 meter afstand onderling te houden.

Stap 4: leerlingen nemen plaats in het wachtgebied en wachten op het teken van de leraar om de (buiten) dojo ruimte te betreden. De eerste groep van de dag (5-8 jaar) mag al direct naar de (buiten) dojo.

Stap 5: Wanneer de training afgelopen is worden de leerlingen terug begeleid naar de poort waar ze afgezet zijn (kiss and ride zone). Vanuit hier gaan de kinderen zelfstandig naar huis en/of worden opgehaald.

Stap 6: iedereen dient direct na de training het plein te verlaten via de uitgang.

*LET OP:* Het is niet toegestaan te blijven kijken. De corvid-19 begeleider is te herkennen aan een gekleurd hesje.

Attentie voor het bovenstaande. Iedereen moet zich aan dit voorschrift houden.

Graag aandacht voor onderstaande punten bij het volgen van lessen:

* de versoepelde maatregel zonder 1.5 meter sporten gaat in vanaf 1 juni voor sporters t/m 18 jaar.

Lestijden

Groep 1 Karate:
5-8 jaar 16:30-17:15

Groep 2 Karate:
9-11 jaar 17:15-18:00

Groep 3 Conditie (met 1,5 meter):
12-14 jaar 18:00-18:45

Groep 4 Karate (met 1,5 meter):
15+ jaar 18:45-19:30 (eventuele uitloop naar 19:45)


Informatie en spelregels voor:
Hieronder worden de spelregels weergeven voor ouders/verzorgers, sporters, trainers, begeleiders en vrijwilligers.

Ouders en verzorgers

Sporters

Trainers, begeleiders en vrijwilligers

Protocollen

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

Protocol sporters

Protocol ouders en verzorgers

Protocol trainers, begeleiders en vrijwilligers