Over Karate Team Utrecht

Karate Team Utrecht is opgericht in het jaar 2012, en heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt in de wijk Leidsche Rijn. Karate Team Utrecht is dan ook een populaire karateschool onder de jeugd en volwassenen midden in de Utrechtse wijk. Sinds 2021 bieden wij ook boksfit aan wat ontzettend goed is aangeslagen. Wij hebben op dit moment drie verschillende locaties. Dit betreft Dojo Leidsche Rijn college (Maartvlinder 1) , Gymzaal Parkwijk (Verlengde Houtrakgracht 598) en Gymzaal de Meern (Mereveldlaan 3). Lees meer over ons

Rooster

Bekijk hier ons binnen rooster.  Mochten er wijzigingen plaatsvinden in het rooster, dan wordt dit gecommuniceerd via de e-mail of onze social media kanalen.

Contributie

Hieronder staan de tarieven weergeven die wij hanteren. De tarieven zijn gebaseerd op kwartaal betalingen (3 maanden). Eén proefles volgen is altijd gratis bij Karate Team Utrecht. Wij werken samen met U-pas en andere fondsen.
Leeftijd / groep Op basis van 1 les per week
Little Ninja groep 5-8 jaar € 54,- per kwartaal dit komt op € 18,- per maand
Jeugdgroep 9-14 jaar € 60,- per kwartaal dit komt op € 20,- per maand
Senioren 15+ jaar € 75,- per kwartaal dit komt op € 25,- per maand
Eén proefles is gratis Tweede proefles kost € 7,50

U-pas

Wij werken samen met U-pas. Afhankelijk van je tegoed op je pas kun je gedeeltelijk of gratis sporten. Informeer naar de mogelijkheden.


Proefles volgen

Om kennis te maken met Karate bieden wij vanuit Karate Team Utrecht de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen.