Lid worden

Leuk dat je lid wordt van onze club. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe tijdens je Karate, kickboksfit of Boksfit lessen. Vul onderstaande formulier in om de inschrijving definitief te maken.

Good to know!

Incasseringen
De incasseringen vinden vier keer per jaar plaats. Dit gebeurd op 27 maart, 27 juni, 27 september en 27 december. Noteer dit alvast in je agenda, zodat je rekening kunt houden met voldoende saldo op de rekening.
Inschrijfkosten
Je betaalt eenmalige inschrijfkosten van €15,-
Twee sporten combineren
Doe je als karateka een tweede sport bij ons erbij (of andersom) dan krijg je 50% korting op de extra sport met de kleinste abonnement. Voorbeeld: als ik karate doe en 1x per week boksfit, dan betaal ik €12,50 per maand voor (kick) boksfit i.p.v. €25 per maand.
Gezinsactie
Vanaf iedere derde gezinslid (zonder U-pas) die bij ons traint ontvangt 10% korting op het minst betalend lid. Wil je hiervan gebruik maken, dan vragen wij om een id kaart/paspoort ter indicatie.
U-pas, jeugdsport fonds en stichting leergeld
Iedereen met een U-pas, kan bij ons terecht. Afhankelijk van je tegoed bij de U-pas organisatie betaal je wel of niet een eigen bijdrage. Graag jaarlijks je U-pas appen/mailen en met ons overleggen over het te besteden tegoed en de eigen bijdrage. Ook werken wij samen met het jeugdsportfonds en stichting leergeld.
Uitschrijving
Bij het beëindigen van de lidmaatschap is er een opzegging nodig. Dit kan doormiddel van het invullen van een uitschrijfformulier. Uitschrijven moet minimaal een maand voor de start van het nieuwe kwartaal gebeuren. Bijvoorbeeld januari, februari en maart: dan kan er opgezegd worden in Januari en Februari. Gebeurd dit niet, dan is er automatisch een betalingsverlenging voor het volgend kwartaal. Let hierop!

Alleen invullen indien van toepassing. De korting geld op het kleinste abbonement. Wil je gebruik maken van andere fondsen neem dan even contact met ons op.
Sla deze stap over wanneer er gebruikt gaat worden gemaakt van de U-pas.

Huisregels: http://tinyurl.com/mvmeze4w
Algemene voorwaarden: http://tinyurl.com/fjafyd5p
Privacy voorwaarden: http://tinyurl.com/bdzyssm2