Over Karate Team Utrecht

Karate Team Utrecht is een populaire karateschool gevestigd in Leidscherijn. Wij hebben op dit moment twee verschillende locaties. Leidsche Rijn college in Utrecht (Maartvlinder 1) en Gymzaal Parkwijk aan de Verlengde Houtrakgracht.

Wij verzorgen Karatelessen voor de jeugd en volwassenen! De Karate stijl die wij beoefenen is het Shotokan Karate. Shotokan karate is wereldwijd de meest beoefende Karatestijl van het moderne Karate.

Onze Karateschool is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland (KBN) en bij de NOC*NSF. De Karate-do Bond Nederland (KBN) is de enige Karatebond die aangesloten is bij de NOC*NSF. Wij kunnen als Karateschool hierdoor deelnemen aan landelijke Dan-graad examens, Nederlandse Kampioenschappen, internationale kampioenschappen en Karate dagen (stages). De KBN is ook lid van de European Karate Federation (EKF) en World Karate Federation (WKF) en daar maakt Karate Team Utrecht ook deel van uit. Wij zijn rijks erkend gediplomeerd.

Maandag

Gymzaal Parkwijk (Verlengde Houtrakgracht 598)

Tijdstip

Groep

Leeftijd

17:00-17:45 uur

Little Ninja’s

5-7 jaar

17:45-18:45 uur

Jeugdkarate

8-10 jaar

18:45-19:45 uur

Jeugdkarate

11-14 jaar

19:45-20:45 uur

Volwassenen Karate

15 jaar en ouder

Dinsdag

op afspraak

Leidsche Rijn College (Maartvlinder 1)

Tijdstip

Groep

Leeftijd

17:00-17:45 uur

Kumite selectie

op uitnodiging

17:45-18:45 uur

Jeugdkarate

8-13 jaar

18:45-19:45 uur

Small group training

op afspraak

19:45-

Small group training

op afspraak

Woensdag

Gymzaal Parkwijk (Verlengde Houtrakgracht 598)

Tijdstip

Groep

Leeftijd

17:00-17:45 uur

Little Ninja’s

5-7 jaar

17:45-18:45 uur

Jeugdkarate

8-13 jaar

17:45-18:35 uur

Open Wedstrijdtraining Kata

Training is competitie gericht

18:45-19:30 uur

Open wedstrijdtraining Kumite

Training is competitie gericht

19:30-20:30 uur

Volwassenen Karate

Vanaf 15 jaar

Donderdag

Leidsche Rijn College (Maartvlinder 1)

Tijdstip

Groep

Leeftijd

17:00-18:00 uur

Selectie Kata

op uitnodiging

18:00-19:00 uur

Jeugdkarate

8-12 jaar

19:00-20:00 uur

Jeugdkarate

13-16 jaar

20:00-21:00 uur

Kumite Selectie

op uitnodiging

*LET OP! * Voor sommige groepen is er een wachtlijst. Meer informatie hierover kunt u hierover krijgen door een mailtje te sturen naar info@karateteamutrecht.nl

Tarieven

Hieronder staan de tarieven weergeven die wij hanteren. De tarieven zijn gebaseerd
op kwartaal betalingen (3 maanden). Eén proefles volgen is altijd gratis bij Karate Team Utrecht.

**De contributie wordt per kwartaal via automatische incasso geïncasseerd.

Leeftijd / groep

Op basis van 1 les per week

 

Jeugd groep

€ 60,- per kwartaal

dit komt op € 20,- per maand

Little Ninja’s groep

€ 54,- per kwartaal

dit komt op € 18,- per maand

Volwassenen groep

€ 75,- per kwartaal

dit komt op € 25,- per maand

Eén proefles

Gratis

Voor bepaalde groepen is het mogelijk om nog vaker in de week te trainen. U kunt deze tarieven vinden in het inschrijfformulier.

U-pas

Wij werken samen met U-pas. Afhankelijk van je tegoed op je pas kun je gedeeltelijk of gratis sporten. Informeer naar de mogelijkheden.


 

Wil jij een proefles volgen?

Altijd al een keer willen ervaren hoe een karateka traint? Dat kan! Kom dan een gratis proefles Karate volgen, zodat je kunt bepalen of Karate iets voor jou is. Wij verzorgen Karatelessen voor de jeugd vanaf 5 jaar.

Hoe werkt een proefles?

Voordat je de DOJO (trainingsruimte) binnen gaat meld je jezelf bij de administratie tafel op de gang. Vervolgens ga je met alle andere kinderen de DOJO ruimte in om te trainen. Gedurende de Karateles ga je actief aan de slag met het basis Karate.

De karate les zal o.a. bestaan uit het trainen van echte karatetechnieken in combinatie met afwisselende karate spellen. Je verbetert met karate je conditie, reactievermogen, doorzettingsvermogen, discipline ontwikkelen, je grenzen verleggen en zelfvertrouwen kweken. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken waar je samen gezellig mee kunt sporten.

Na de les is er gelegenheid om vragen te stellen en krijg je een informatie pakketje mee. Aangezien er informatie meegegeven wordt hebben wij het liefst dat er een ouder/verzorger komt kijken bij de proefles. De proefles is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heb ik iets nodig voor een proefles?

Het is logisch dat je nog geen karatepak hebt. Voor de proefles kun je een sportbroek / trainingsbroek aantrekken met een t-shirt. Karate beoefen je op blote voeten. Het is handig om een flesje water mee te nemen naar de training.

Geef je op voor een gratis proefles!

Lijkt het jou leuk om een een proefles Karate te volgen? Geef je dan snel op voor een proefles via de e-mail info@karateteamutrecht.nl of het contactformulier hieronder.

Vermeld in de e-mail je naam, leeftijd en welke dag het best uit komt om de proefles te volgen. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk een e-mail terug waarin de proefles datum staat. Kun je niet op de geplande proefles datum? Dan plannen we gewoon een nieuwe in. De proefles is gratis en geheel vrijblijvend.

In verband met wachtlijsten op bepaalde groepen, het liefst vooraf aanmelden. Wij kunnen dan kijken waar er eventueel nog ruimte is binnen de groepen.


Proefles formulier

Wat leuk dat je een gratis proefles Karate wil volgen bij Karate Team Utrecht. Vul de onderstaande gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. [contact-form-7 404 "Not Found"]