Proefles volgen

Altijd al een keer willen ervaren hoe een karateka traint? Dat kan! Kom dan een gratis proefles Karate volgen, zodat je kunt bepalen of Karate iets voor jou is. Wij verzorgen Karatelessen voor de jeugd vanaf 5 jaar, jongeren en voor volwassenen.

Hoe werkt een proefles?

Voordat je de DOJO (trainingsruimte) binnen gaat meld je jezelf bij de Sensei (docent). Vervolgens ga je met alle andere kinderen de DOJO ruimte in om te trainen. Gedurende de Karateles ga je actief aan de slag met het basis Karate.

De karate les zal o.a. bestaan uit het trainen van echte karatetechnieken in combinatie met afwisselende karate spellen. Je verbetert met karate je conditie, reactievermogen, doorzettingsvermogen, discipline ontwikkelen, je grenzen verleggen en zelfvertrouwen kweken. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken waar je samen gezellig mee kunt sporten.

Na de les is er gelegenheid om vragen te stellen en krijg je informatie mee. Aangezien er informatie meegegeven wordt hebben wij het liefst dat er een ouder/verzorger komt kijken bij de proefles. De proefles is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Locatie Leidsche Rijn en Gymzaal Parkwijk

De proeflessen worden gehouden op één van onze trainingslocaties.

Locatie: Leidsche Rijn College 
Maartvlinder 1
3544 DA Utrecht
Tip: Vanuit de parkeerplaats gezien, de meest linker ingang van het gebouw.

Locatie Parkwijk, Leidsche Rijn
Gymzaal Verlengde Houtrakgracht
Verlengde Houtrakgracht 598
3544 Utrecht

Geef je op voor een gratis proefles!

Lijkt het jou leuk om een een proefles Karate te volgen? Geef je dan snel op voor een proefles.

Vermeld in de e-mail je naam, leeftijd en welke dag het best uit komt om de proefles te volgen. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk een e-mail terug waarin de proefles datum staat. Kun je niet op de geplande proefles datum? Dan plannen we gewoon een nieuwe in. De proefles is gratis en geheel vrijblijvend.

In verband met wachtlijsten op bepaalde groepen, het liefst vooraf aanmelden. Wij kunnen dan kijken waar er eventueel nog ruimte is binnen de groepen.

Kleding tip voor de proefles.

Het is logisch dat je nog geen karatepak hebt. Voor de proefles kun je het best een sportbroek / trainingsbroek aantrekken met een t-shirt. Karate beoefen je op blote voeten. Het is fijn om een flesje water mee te nemen naar de training.

 


 

Proefles formulier

Wat leuk dat je een gratis proefles Karate wil volgen bij Karate Team Utrecht. Vul de onderstaande gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Locatie:
Op de Maandag en woensdag trainen we in: Gymzaal Parkwijk (Verlengde Houtrakgracht 598).

Op de Dinsdag en donderdag trainen we in: Het Leidsche Rijn College (Maartvlinder 1).

Lessen: